Horoskop za četvrtak, 4. avgust - Glas Regije

Horoskop za četvrtak, 4. avgust

Nije učitano

Foto: Pixabay.com

BIK U BURNOJ RASPRAVI, LAV RJEŠAVA PRAVNI PROBLEM, JARAC PRED RASKIDOM…

Ovan
POSAO: Planete aktiviraju temu inostranstva, putovanja, ali i stručnog usavršavanja. Ovaj period pruža vam šansu da na taj način ostvarite korak naprijed u karijeri.
LJUBAV: Nalazite se pred izazovom da uđete u tajnu ljubavnu vezu sa osobom koja nije slobodna.
ZDRAVLJE: Zubobolja.

Bik
POSAO: Početak rada na novom radnom mjestu ili na novom projektu, može obilježiti ovaj dan. Može da doći do zastoja u prilivu finansija.
LJUBAV: Vaš odnos sa partnerom danas može da obilježi burna rasprava, ali će se situacija brzo smiriti. Neko od vas moraće da popusti.
ZDRAVLJE: Napeti ste!

Blizanci
POSAO: Danas može dpći do usporavanja tempa vašeg poslovanja. Prvo bi trebalo da završite ono što ste ranije započeli, sada imate priliku da to učinite na lak način.
LJUBAV: Slobodnim Blizancima predstoji sudbinski susret i početak nove ljubavne veze.
ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Rak
POSAO:Postoji mogućnost da započnete poslovnu saradnju sa novim saradnicima i nastavite rad na nekim ranije započetim projektima.
LJUBAV: Ozbiljno razmišljate o svojoj vezi sa partnerom i želite da pređete na novi nivo kvaliteta, kao što je početak zajedničkog života.
ZDRAVLJE: Prehlada.

Lav
POSAO: Očekuje vas uspjeh u saradnji sa stranim kompanijama i mnogo češća putovanja nego ranije. Uspješno ćete riješiti neki pravni problem.
LJUBAV: Postoji velika mogućnost da dođe do nesporazuma sa partnerom, jer povremeno kao da govorite različitim jezicima. Neophodan je kompromis.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

Djevica
POSAO: Planetarni aspekti mogu da uzrokuju nesporazume u poslovnoj komunikaciji. Obratite pažnju na sve detalje u ugovorima i dokumentaciji koju budete potpisivali.
LJUBAV: Danas vam planete pružaju podršku da prevaziđete problem u vezi sa partnerom i krenete u mirnije vode.
ZDRAVLJE: Povišena temperatura.

Vaga
POSAO: Nalazite se u periodu kada su promjene na poslovnom planu veoma izvjesne. Moguć je prekid jedne saradnje, ali vas ubrzo očekuje uspostavljanje nove.
LJUBAV: Period katarze u odnosu sa partnerom donosi vam priliku da riješite stare nedoumice i sve ono što vam smeta u njegovom ponašanju.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Škorpija
POSAO: Sad je kucnuo vas čas kada možete da ostvarite veliki korak naprijed u karijeri. Priliv finansijskih sredstava sa više strana.
LJUBAV: Preokret na ljubavnom planu i promjena u kvalitetu veze može se sastojati u vašoj odluci da počnete da živite zajedno s partnerom.
ZDRAVLJE: Nervoza.

Strijelac
POSAO: Ključ uspjeha tokom ovog dana sastoji se u poštovanju prioriteta. Strogo se pridržavajte unaprijed zacrtanog plana, jer vam neki detalji mogu odvući pažnju.
LJUBAV: Strijelčevi koji su nezadovoljni u vezi, danas mogu da pribjegnu riješenju po sistemu “ili-ili”. Mogući su raskidi.
ZDRAVLJE: Uporan kašalj.

Jarac
POSAO: Budite oprezni, jer postoji mogućnost nesporazuma u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Očekuje vas uspjeh kroz privatan biznis.
LJUBAV: Ukoliko ste dugo prešutkivali neku nepravdu, pod ovim aspektima to može da kulminira u vidu burne rasprave. Moguć je čak i raskid.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Vodolija
POSAO: Nekoliko poslovnih ponuda ili rad na paralelnim projektima može vas izložiti velikim naporima. Definišite svoje prioritete.
LJUBAV: Očekuje vas veliki broj prilika na ljubavnom planu, ali i povratak bivše ljubavi.
ZDRAVLJE: Višak kilograma.

Ribe
POSAO: Očekuju vas važni poslovni pregovori, kao i mogućnost veoma unosne saradnje sa inostranstvom. Unaprijeđenje finansijske situacije.
LJUBAV: Između vas i partnera kao da se stvorila distanca i kriza povjerenja. Otvorenim razgovorom otklonite sumnju.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta. 

(IZVOR: Naj portal)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.