Ekipa "Srećko Sofronijević" najbolja na humanitarnom "Kvizu iz bloka" u Doboju (FOTO) - Glas Regije

Ekipa „Srećko Sofronijević“ najbolja na humanitarnom „Kvizu iz bloka“ u Doboju (FOTO)

Nije učitano

Proteklog vikenda je u kafe baru Hemingvej“ u Doboju održan humanitarni „Кviz iz bloka“ čiji organizator je humanitarna organizacija „Srbi Za Srbe“, uz pomoć prijatelja i volontera.

Nije učitano

Za nešto manje od dva sata Dobojlije su sakupile 373 konvertibilne marke, koje će biti preusmjerene za pomoć višečlanim porodicama.

„U jednoj izuzetno prijatnoj atmosferi učestvovalo je devet ekipa, a svaka ekipa se sastojala od četiri člana. Prije samog početko događaja održan je minut šutnje u znak sjećanja na nedavno preminulog Dobojliju, velikog srpskog pjesnika, proznog pisca i književnog kritičara Vasilija Šajinovića. Кviz se sastojao od devet kategorija, a svaka kategorija je imala po pet pitanja. Pitanja su čitana jedno po jedno, a odgovori su se upisivali na papire koji su bili dodijeljeni ekipama. Neizvijesnost je trajala do samog kraja, a pobjedu je odnijela ekipa „Srećko Sofronijević“. Prve tri ekipe nagrađene su medaljama, a prvoplasirana ekipa pored medalja dobila je i pehar koji su odlučili da poklone kafe baru „Hemingvej“.“, saopštili su organizatori.

Nije učitano

Poredak prve tri ekipe je sljedeći:

  1. „Srećko Sofronijević“ (Goran Ostojić, Marko Tomić, Nikola Petrušić, Stefan Živković);
  2. „Hemingvej“ (Obrad Blagojević, Nikola Panić, Predrag Nikolić, Nikola Malinović);
  3. „Slavija“ (Maja Simić, Miodrag Jevtić, Milica Pavlić, Miloš Đuranović).

Zahvljaujemo se svim ekipama na učešću i humanitarnom prilogu, kao i ostalim ljudima koji se nisu takmičili, ali su odlučili da dobrovoljnim prilogom pomognu rad humanitarne organizacije „Srbi Za Srbe“. Posebno se zahvaljujemo kafe baru „Hemingvej“ na ustupljenom prostoru i korektnoj saradnji. Pozivamo sve Dobojlije i one koji se tako osjećaju da nastave da prate naš rad i da nam se pridruže u nekim od narednih aktivnosti. Za više informacija posjetite naš sajt – www.srbizasrbe.org, a možete nas i zapratiti na društvenim mrežama (@srbizasrbe).„, saopštili su organizatori.

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *