Doboj ustupio MUP-u zemljište za potrebe Žandarmerije - Glas Regije

Doboj ustupio MUP-u zemljište za potrebe Žandarmerije

Nije učitano

Prvi korak ka trajnom smještaju Jedinice žandarmerije Policijske uprave Doboj je načinjen jer je Gradska uprava Doboj ustupila Ministarstvu unutrašnjih poslova RS zemljište na kojem će biti sagrađen objekat, pišu Nezavisne.

Svojim potpisima na sporazum to su danas ozvaničili Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, i Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja.

„Grad Doboj je na sjednici Skupštine donio odluku o davanju zemljišta površine 5.226 metara kvadratnih, koje se nalazi neposredno u blizini kasarne ‘Vojvoda Radomir Putnik’, gdje planiramo u narednom periodu da trajno smjestimo Jedinicu žandarmerije. Ono što nam sljeduje u narednom periodu je da uradimo idejno rješenje, projekat i naravno da idemo u realizaciju tog projekta“, izjavio je Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja.

Nije učitano
Foto: GU Doboj

Nove prostorije željno iščekuju i pripadnici Policijske stanice Doboj 2, a trenutno se izvode radovi na objektu Policijske uprave Doboj u centru grada.

„Policijska uprava Doboj je poslije banjalučke jedna od najvećih uprava, tako da ova ulaganja mnogo znače na unapređenju rada policije, stvaranju svih optimalnih uslova da policija može u potpunosti da radi svoj posao u cilju zaštite svih građana i njihove imovine na području Doboja i kompletne Policijske uprave“, kazao je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS.

(IZVOR: Nezavisne)

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *