DOBOJ: Policija u "Golfu" pronašla drogu, vozač odbio testiranje - Glas Regije

DOBOJ: Policija u „Golfu“ pronašla drogu, vozač odbio testiranje

Nije učitano

Foto: MUP RS

DOBOJ – Dobojska policija je juče izvršila pretres putničkog automobila „VW Golf“, prilikom čega je pronađena i oduzeta plastična vrećica u kojoj su se nalazila četiri paketića sa suvom biljnom materijom koja asocira na opojnu drogu „marihuana“ ukupne težine od 10,21 gram, četiri paketića sa bijelom praškastom materijom koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „spid“ ukupne težine od 7,41 gram i tri patekića u kojima se nalazilo deset tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu „Ekstazi“.

Policija je pomenuti automobil ranije zaustavila u dobojskom mjestu Boljanić. Vozilom je upravljalo lice inicijala A.K. sa područja opštine Gračanica, a sa kojim su se u vozilu nalazila lica inicijala N.S. iz Šamca i A.M. sa područja opštine Maglaj, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Prilikom navedene kontrole lice inicijala A.K. je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu.

Nad navedenim licima je izvršena kriminalisttička obrada i protiv istih će nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *