DOBOJ: Prezentacija CEFE programa preduzetničke podrške - Glas Regije

DOBOJ: Prezentacija CEFE programa preduzetničke podrške

Nije učitano

Treći javni poziv za učešće u CEFE program preduzetničke podrške u Doboju je raspisan. Gradska razvojna agencija I Udruženja trenera za razvoj konkurentskih preduzetnika putem vježbe – CEFE BiH prezentovali su ovaj program onima koji imaju poslovni ideju.

Stjepanović Aleksandar, inače professor na Saobraćajnom fakultetu u Doboju prisiustvovao je prezentaciji CEFE program preduzetničke podrške. Zainteresovan je da učestvuje u ovom programu.Već ima razrađenu poslovnu ideju.

Kako bi potencijalni kandidati koji planiraju uzeti učešće u ovom projektu saznali više informacija i detalja, Gradska razvojna agencija Doboj i Udruženje trenera CEFE u BiH organizovali su prezentaciju Javnog poziva za sve zainteresovane.

Javni poziv ostaje otvoren do kraja mejseca aprila. Svi zainteresovani svoje poslovne ideje mogu da predaju u prostorije Gradske razvojne agencije Doboj, u ulici Jug Bogdana ili na email adresu [email protected]. Ukupna vrijednost projekta je 30.000KM. Po 15.000 KM obezbijedili su Gradska uprava Doboj i CEFE BiH, dok će po 5.000 KM dobiti korisnici dvije najbolje poslovne ideje.

(IZVOR: TV K3)

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *