DOBOJ: Prekršio policijski čas, pa mu policija našla drogu i mačetu - Glas Regije

DOBOJ: Prekršio policijski čas, pa mu policija našla drogu i mačetu

Nije učitano

Foto: PU Doboj

Dobojska policija uhapsila je E. K. iz Tešnja zbog narušavanja policjskog časa, ali i drugih teških krivičnih djela, potvrđeno je za Srpskainfo.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez je rekla da je policija noćas oko 3.10 časova, u ulici Dobojskih brigada u Doboju, zaustavila i kontrolisala automobil “škoda”, kojim je upravljao E.K. sa područja opštine Tešanj, kod koga je površinskim pregledom vozila pronađen paketić sa “spidom” i mačeta.

– Tokom kontrole lice E.K. je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu. Njemu su uručeni prekršajni nalozi za počinjene prekršaje zbog kretanja u vrijeme zabrane, nošenja oružja i zbog droge – pojasnila je Kerkezova.Pronađeni paketić sa bijelom praškastom materijom će biti poslat na vještačenje.

Policijski službenici Policijske stanice Doboj juče su u ulici Svetog Save u Doboju, zatekli A.M. iz Tuzle, FBiH, kome je na graničnom prelazu Ivanica izdato rješenje o izolaciji do 8. aprila. Navedenoj osobi je uručen prekršajni nalog za počinjeni prekršaj.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj, zbog nepoštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije Republike Srpske o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srpske, uručenjem prekršajnih naloga, sankcionisali su ukupno osam osoba koje su prekršila zabranu kretanja tokom policijskog časa.

(IZVOR: Srpskainfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *