DOBOJ: Monografija KK ''Vila'' u štampi - Glas Regije

DOBOJ: Monografija KK “Vila“ u štampi

Nije učitano

Foto: KK Vila

DOBOJ – Protekla 2019.godina je bila značajna za Karate klub “Vila“,  pošto se 19. januara  navršilo petnaest godina od osnivanja kluba.   Jubilej petnaestogodišnjice postojanja i rada kluba obilježen je aktivnostima na prikupljanju materijala i pripremama za izdavanje Monografije Karate kluba “Vila“ Doboj.

Prikupljeni su zvanični izvještaji i podaci o takmičenjima, trenerima, takmičarima i veliki broj fotografija da bi knjiga bila što kompletnija a samim tim od zaborava sačuvala imena svih onih koji su tokom protekle decenije i po (sada već šesnaest godina)  dali svoj doprinos u radu kluba.

Monografija kluba je pripremljena za štampu a odšatampani su probni (eksperimentalni) primjerci na 280 strana. Uprava kluba je počela sa aktivnostima na iznalaženju potencijalnih sponzora za štampanje knjige ali je novonastala situacija sa “Korona virusom“ zaustavila skoro sve aktivnosi oko štampanja iste.

Treba naglasiti da  Monografija kluba sadrži preko dvije hiljade imena: bivših i sadašnjih članova i takmičara kluba kao i imena uprave, trenera, sudija, sportskih radnika, imena trenera iz drugih klubova i karate saveza i svih onih koji su na bilo koji način doprinijeli uspješnom radu Karate kluba “Vila“ Doboj.

GlasRegije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *