DERVENTA: Završena asfaltiranja gradskih ulica, trotoara i prilaza seoskim školama - Glas Regije

DERVENTA: Završena asfaltiranja gradskih ulica, trotoara i prilaza seoskim školama

Nije učitano

Asfaltiranje prilaza ka 12 škola na seoskim područjima ovih dana su privedeni kraju, a slična situacija je i sa planiranim asfaltiranjem ulica i trotoara. Radi se o projektima koji su predviđeni prošlogodišnjim Kapitalnim budžetom.

Prilazi školama u Trstencima, Kostrešu, Bosanskim Lužanima, Polju, Miškovcima, Drijenu, Donjoj Osinji i Osinji, Crnči, Pojezni, Maloj Sočanici i Gornjim Ceranima su asfaltirani, a za ovu namjenu izdvojeno je 23.900 KM.

Takođe, kraju su privedeni radovi na asfaltiranju gradskih ulica i trotoara. Ugovorom vrijednim 50.000 maraka rekonstrusana je Ukrinska ulica, Oplenačka ulica, Ulica 19. aprila i put na Kosturu, završeni su ivičnjaci na uglu ulica 1. maja i Desanke Maksimović, te asfaltirani dijelovi trotoara u Ulici Derventskih oslobodilaca kod pekare „Manja“ i u Ulici Nikole Tesle u blizini „Rajfajzen“ banke.

Nije učitano

– Od gradskih ulica preostali su nam samo radovi u Ulici 16. krajiške, za koju su u toku rad na pripremi potrebne dokumentacije, navode iz Odjeljenja za stambeno-komunalnu oblast.

(IZVOR: Derventa Cafe)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *