DERVENTA: Vatrogasci izveli taktično-pokaznu vježbu spasavanja u vrtiću “Trol” - Glas Regije

DERVENTA: Vatrogasci izveli taktično-pokaznu vježbu spasavanja u vrtiću “Trol”

Nije učitano

Pripadnici Vatrogasne jedinice grada Derventa, danas su još jednom pokazali svoju spremnost i obučenost za reagovanje u kriznim stiuacijiama.

Ova jednica, uskoro će dobiti i svoji novi dom, jer se privodi završetak novog objekta.

Izbijanje požara, zvuk za uzbunu, evakuacija mališana, dolazak na lice mjesta vatrogasaca, dio su pokazne vježbe koju su izveli pripadinici Vatrgosne jednice Derventa u kojoj je isceniran pozar u JPU “Trol”.

Cilj je bio da se vidi spremnost vatrogasno-spasilačke jedinice, ali i koliko je osoblje vrtića spremno na reagovanje u slučaju požara.

Iz policijske stanice, koja je takođe izšla na lice mjesta, apelovali su građane da odgovrno se ponašaju u saobraćju, posebno prilikom parkiranja kako ne bi ugrozili dolazak vaatrogasaca do odredista.

Zamjenik gradonačelnika uputio je čestitku vatrogasicma, koji su pokazali svoju spremnost za reagovanje u kriznim situacijama, te podsjetio da se privodi završetak izgradnje njihovog novog objekta.

Jeftić je podsjetio, da uskoro slijedi i proširenje vrtića, čime će ova lokacija biti još složenija i zahtijevaće odgovornost svih u saobraćaju.

Izvor: TV K3

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *