DERVENTA: Inspektor prijavio sugrađanina za prijetnje zbog prekršajnog naloga - Glas Regije

DERVENTA: Inspektor prijavio sugrađanina za prijetnje zbog prekršajnog naloga

Nije učitano

Foto: Arhiva

DERVENTA – Policijskoj stanici Derventa obratio se opštinski inspektor, koji je prijavio da ga je S.M. iz Dervente nazvao telefonom te mu uputio prijeteće riječi, iz razloga što je izdao prekršajni nalog članovima njegove porodice, jer se prilikom kontrole nisu nalazili na adresi na kojoj su prijavili boravak za vrijeme kućne izolacije.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

„Policijska uprava Doboj apeluje na građane da poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (COVID-19) u Republici Srpskoj, a kojim se propisuju vanredne mjere u cilju prevencije širenja virusa korona ‘SARS-CoV-2’ i ‘COVID-19’ bolesti na teritoriji Republike Srpske“, navodi se u saopštenju PU Doboj.

Dodaje se da će svi oni koji ne budu poštovali odluke Republičkog štaba za vanredne situacije biti procesirani u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima.

(IZVOR: Nezavisne)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *