Danas protest opozicije u Banjaluci - Glas Regije

Danas protest opozicije u Banjaluci

Nije učitano

Opozicione stranke iz Republike Srpske danas će se na Trgu Krajine u Banjaluci, sa početkom u 17:30 sati, održati proteste.

Organizatori protesta su SDS, PDP, DNS, SPS i Nebojša Vukanović.

Protest se organizuje protiv vlasti Republike Srpske, protiv gušenja medijskih sloboda i brojnih kriminalnih afera.

Predsjednik SDS- Mirko Šarović kaže da su, iako je glavna tema protesta borba protiv medijskog mraka u kojem se nalazi Republika Srpska, dešavanja proteklih dana nametnula i druge teme o kojima će se takođe govoriti na ovom protestu. Jedna od njih je i afera „Kiseonik”.

Pozvali su građane da u što većem broj izađu na protest i iskažu nezadovoljstvo.

Zainteresovanost za današnji protest u Banjaluci pokazale su i brojne medijske kuće iz regiona i svijeta.

Tako su pojedine svjetske agencije i TV kuće tražili od BN TV da im ustupi televizijski signal za direktan prenos sa Trga Krajine u Banjaluci.

(IZVOR: BN)

1 komentar na “Danas protest opozicije u Banjaluci

  1. Ovo nije borba za Republiku Srpsku niti je borba za pravo i pravdu stanovnika rs. Ovo je borba za vlast opozicionih izlizani i otrcanih partija koje su mnogo zla srbskom narodu nanijele i koje treba zakonom zabraniti da postoje. Snsd je partija jednog čovjeka i njegovih kumova u kojoj su mnogi bježeći od sds, pdp i ostalih zlotvora i zlocinaca iz tih stranaka koji su predstavljali srbe u to vrijeme, pronašli spas i priključili se Miloradu D. koji je vremenom izgubio kompas i postao jedan od najvećih tirana vlastitog naroda,koji je postao vodja onih koji su najviše uništili srbe i srpski narod zaslijepljeni pljačkom u vlastitu korist koji kompletan srpski narod vode u nestanak. Pošteni srbi ili trpe ili odlaze. Pošteni nisu ni za milorada a ni za one iz sds, pdp, i ostalih koji se pozivaju na narod. Zato su im ovi,, narodni,, protesti smiješni i nema ih šačica jada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *