ANĐELIKA PEULIĆ PREDSJEDNICA: Forum žena PDP Doboj izabrao novo rukovodstvo - Glas Regije

ANĐELIKA PEULIĆ PREDSJEDNICA: Forum žena PDP Doboj izabrao novo rukovodstvo

Nije učitano

Forum žena gradskog odbora Partije demokratskog progresa Doboj izabrao je jednoglasno novu predsjednicu Anđeliku Peulić i dvije potpredsjednice, Suzanu Gostić i Dubravku Hrnjadović na sjednici ovog strankačkog organa održanoj u ponedjeljak u prostorijama dobojskog PDP-a.

„Prijedlog imenovanja je uputila predsjednica Gradskog odbora Olivera Nedić, koja je prethodno obavljala ovu dužnost, shodno vrlo aktivnom i predanom angažmanu Peulićeve u raznim aktivnostima koje je Forum žena provodio u prethodnom periodu, naročito onim humanitarnog karaktera. Po zanimanju je profesor srpskog jezika i književnosti.“, saopšteno je iz Foruma žena dobojskog PDP-a.

Peulićeva je ujedno članica Gradskog odbora i Predsjedništva GrO PDP Doboj.

„Forum žena PDP-a Doboj je organizacija koja se bavi položajem i pravima žena u društvu i ostvarivanjem njihovih prava u skladu sa evropskim standardima i konvencijama, pravima i položajem porodice, djece i ostalim zakonima i pravima za koje Forum žena smatra da su od značaja. Čine ga sve članice PDP-a Doboj.“, navode iz Foruma žena PDP-a Doboj.

„PDP Doboj kao stranka poziva žene da se aktivno bave političkim radom, ali i da se uključe u druge društvene angažmane i tako doprinesu zaštiti prava, razvoju porodice i društva.“, dodaju iz FŽ PDP Doboj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *