Aleksandra Mladenović sa 27 godina popije pola litre rakije - Glas Regije

Aleksandra Mladenović sa 27 godina popije pola litre rakije

Nije učitano

Foto: Facebook

Aleksandra Mladenović (27) bez problema je istakla da za noć može da popije pola litre rakije, ali da sa ponašanjem problem nema.

„Volim da popijem koju čašicu više. Obožavam rakiju. Majka mi kaže da sam izrod u porodici jer niko sem mene ne pije rakiju. Umem za jedno veče da popijem i pola litre“, ispričala je, pa se osvrnula na svoje ponašanje u trenucima kada cugne koju više.

„Nemam ispade da šaljem poruke bivšim momcima. Kada popijem tada sam najveselija, sve volim, grlim i ljubim. Drugarica mi je jednom rekla: Treba češće da budeš pijana“, objasnila je Mladenovićeva.

Pjevačica se dotakla i problema po klubovima, pa je objasnila kako izlazi na kraj s pijanim gostima.

„Nisam imala neprijatne situacije. Desi se da mi priđe ponekad pijan gost, ali ja to rešavam osmehom i nikad nemam problema. Znam kako funkcioniše pijan čovjek, jer sam i ja nekad pijana“, ispričala je za Hit.

Zbog pandemije virusa korona mnogi nastupi su zaustavljeni, ali Aleksandra se ne žali. Ipak, ne krije da joj se desilo da je dočeka i prazan klub.

„Da, dešavalo se ranije i mislim da to nije nikakva sramota. Mislim da se to svima dešavalo… Potpuno mi je svejedno da li je klub pun ili prazan. Sve i da je samo 50 ljudi došlo, tu su zbog mene i ja gledam da ih maksimalno ispoštujem“, zaključila je Aleksandra.

(Telegraf.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *