AKCIJA "KOP": Policija u Stanarima pronašla drogu - Glas Regije

AKCIJA „KOP“: Policija u Stanarima pronašla drogu

Nije učitano

Foto: PU Doboj

DOBOJ – Policijski službenici Policijske uprave Doboj, 01.10.2021. godine, proveli su operativnu akciju „Kop“, koja se provodila u sklopu republičke akcije „Plantaža 2021“.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj na dvije odvojene lokacije izvršen je pretres lica inicijala B.R. i B.R., kao i pretres kuće, drvene kuće tzv. „Brvnare“ i putničkog automobila koje imenovani koriste.

Prilikom pretresa drvene kuće, tzv. „Brvnare“ na području opštine Stanari gdje boravi lice inicijala B.R., pronađeno je i oduzeto: plastična kutija u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“ ukupne težine od oko 4,3 grama, rizla, plastična drobilica sa ostacima zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuana“, precizna vaga, plastična kutija u kojoj se nalazilo 415 komada sjemenki „Indijske konoplje“.

Takođe, na zemljišnoj parceli u neposrednoj blizini navedene „Brvnare“ pronađeno je i oduzeto osam stabljika biljke zelene boje koje svojim izgledom asociraju na stabljike „Indijske konoplje“ a koje je zasadilo lice inicijala B.R..

Protiv lica inicijala B.R. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *