ŠTA VAS ČEKA NA POSLU, U LJUBAVI I ZDRAVLJU: Mjesečni horoskop za oktobar 2021 - Glas Regije

ŠTA VAS ČEKA NA POSLU, U LJUBAVI I ZDRAVLJU: Mjesečni horoskop za oktobar 2021

Nije učitano

Saznajte šta vam poručuju zvijezde u oktobru mjesecu. Konfuzija, haos, novac kasni, komplikacije za većinu znakova, ipak će 2 znaka zablistati

OVAN
Posao – Retrogradni Merkur krenuo je 27.septembra i donijeće vam komplikacije na radnom jestu. Niti ćete razumete šta se od vas očekuje, a ni saradnici vas. Potrebno je da budete strpljivi ako želite bilo šta da postignete, jer ćete na poslu ići korak naprijed, a nazad dva. Prva polovina oktobra je loša za partnerske odnose na poslu, pa probajte da ne insistirate nešto za šta niste sigurni da ste u pravu.
Ljubav – Tokom oktobra dolazi do haotičnog perioda u ljubavi, jer ćete imati više od jedne prilike za romansu. Bićete neodlučni između dvije osobe, a ukoliko ste u braku, putovanje je pravo rješenje. Odnosno, promjena ambijenta bi poboljšala odnos sa stalnim partnerom. Ukoliko ste slobodni, Strijelci bi vam bili idealni za ljubav.
Zdravlje – Imaćete probleme koje niste riješili u prethodnom periodu.

BIK
Posao – Retrogradni Merkur u šestom polju donosi vam turbulentan početak mjeseca na poslu. Imaćete probleme da realizujete svoje planove. To ćete stresno proživljavati jer imate utisak da su ljudi oko vas stabilniji, a nisu. Treba da se pripremite za nestabilne odnose i poslovne odluke koje će biti na klackalici. Imaćete ponudu za drugi posao, ali to treba da sačeka drugu polovinu oktobra.
Ljubav – Mars u Vagi donosi vam nemir u ljubavi zbog posla.To znači da ćete dozvoliti da poslovna situacija utiče na vaš emotivni život. Flert na radnom mjestu nije pametna stvar, ali će vam biti izazov. Privlače vas Vage i Strijelci.
Zdravlje – Dobro.

BLIZANCI
Posao – Retrogradni Merkur unijeće potpunu konfuziju u sve oblasti vašeg života. Treba da imate u vidu da niste trenutno prava osoba za racionalne procjene. Na poslu će biti dosta nerazumijevanja. Oštro ćete braniti svoje stavove čak i kada ne budete bili u pravu. Ne treba da očekujete bitan pomak na poslu u prvom dijelu oktobra.
Ljubav – Šanse za ljubav su vam bolje nego za posao. Savjet je da se ne vraćate na staro, nego budete fokusirani ka budućnosti. Mnogi pripadnici vašeg znaka imaće priliku da se pomire sa nekim iz prošlosti. Zanimljive su vam Vage, Strijelci i Vodolije. Ukoliko ste u braku, dobar je period za proširenje porodice.
Zdravlje – Slabije.

RAK
Posao – Planete u Vagi vam ne odgovaraju, pa nemate dovoljno energije da se borite sa svakodnevnim pritiskom. Venera u Strijelcu donosi vam pomoć prijatelja na poslu, pa imajte u vidu da jedan Strijelac može da vam donese dobre vijesti. Pokretanje samostalnog biznisa u ovom peirodu nije rješenje. Finansije su vam nestabilne.
Ljubav – Pokušajte da ne opterećujete partnera sa svojim konfuznim stanjima. Venera u Strijelcu vam donosi flert na radnom mjestu. To je jedna atraktivna osoba koja će vam zapasti za oko. Prijaju vam Strijelci, a sa Vagama ćete imati kompikovan odnos.
Zdravlje – Slabo.

LAV
Posao – Mjesec oktobar je u znaku pojačane komunikacije. Telefon će vam zvoniti non stop, a biće i puno pregovora i kraćih putovanja. Zbog retrogradnog Merkura prva polovina oktobra je veoma nestabilna za finansije. Imaćete i troškove koji nisu bili predviđeni. Za potpisivanje ugovora i završavanje paprilogije koristite drugu polovinu oktobra.
Ljubav – Venera u Strijelcu donosi vam uživanje u ljubavi i zaljubljivanje. Imate sve šanse da ostvarite jedan romantičan i strastven odnos sa osobom koju ćete sresti na mjestu javnog tipa. Ukolliko ste slobodni, flertovaćete preko poruka, a uz to i dobiti poziv za zabavu na koju treba da odete.
Zdravlje – Dobro.

DJEVICA
Posao – Vi ćete biti znak koji je najviše pogođen retrogradnim Merkurom, tako da treba da se pripremite za stresn period. Retrogradni Merkur će najviše uticati na vaše finansije, pa ćete imati troškove. Čućete za novu poslovnu ponudu od strane osobe sa kojom ste ranije sarađivali. Vjerovatno se radi o Vodoliji ili Vagi.
Ljubav – Partner pokušava da razumije stanja kroz koja prolazite, ali zapamtite da je najvažnije da ne donosite radikalne odluke.To je važno jer trenutno niste racionalni, a opterećeni ste finansijskom situacijom. Ovo će trajati do pred kraj mjeseca, kada će se sve vratiti u normalu.
Zdravlje – Osjetljivo.

VAGA
Posao – Mars i Sunce u vašem znaku donose vam priliku da budete inicijator promjena, ne samo na poslu, nego i na drugim poljima. Željni ste novih izazova i potrebna vam je dinamična atmosfera. Rapsoloženi ste za promjene. Ovo je mjesec kada možete da zaradite više novca nego u septembru.
Ljubav – Partner će biti iznenađen vašom potrebom da budete dominantni u odnosu. Zbog potrebe za nametanjem stavova partneru, možete da imate rasprave. Ukoliko ste u braku, imaćete česte svađe oko novca. Ako ste slobodni, pod uticajem strasti uletjećete u vezu Ovnom ili Škorpijom. Ovo je mjesec flerta preko poruka.
Zdravlje – Dobro.

ŠKORPIJA
Posao – Mars u polju tajni donosi vam nestabilan period na poslu u kojemj će vam biti teško da pronađete oslonac na poslu. Sve će djelovati drugačije nego što jeste, tako da treba da se čuvate osoba koje vam rade iza leđa. Mjesec oktobar je povoljan za finansije i posredstvom Strijelca možete dodatno da zaradite.
Ljubav – Veoma ste misteriozni i ne otkrivate svoje prave namjere, čak ni osobama koje vam se dopadaju. Prija vam osjećaj da zadržavate stvari za sebe. Ukoliko ste slobodni, Strijelci će vam biti privlačni, kao i osobe koje dolaze iz inostranstva.
Zdravlje – Nesanica i psihološki problemi.

STRIJELAC
Posao – Venera u vašem znaku donosi vam uspješan mjesec na poslu. To je ujedno i prilika za novu poslovnu šansu, a jedno je sigurno, da ćete svakoga osvojiti svojim ličnim šarmom. Mnogi će željeti da sarađuju sa vama, a prijetelji će vam biti velika podreška. Ukoliko planirate da promijenite posao, pred vama je odličan mjesec za tako nešto.
Ljubav – Venera vam donosi nove strasti, a retrogradni Merkur povratak stare ljubavi. Ukoliko razmišljate da se pomirite sa nekim iz prošlosti, to nije pravo rješenje. Bolje je da se okrenete nečem novom jer ćete imati nova poznanstva. Bićete neodoljivi za osobe suprotnog pola.
Zdravlje – Odlično.

JARAC
Posao – Planete u Vagi donose vam prekretnicu na radnom mjestu. Doći će do nekih promena, ali ne naglih. To će biti dovoljno da vas izbaci iz kolosijeka. Bićete u velikoj dilemi, a jedna osoba će vam dati lažna obećanja u vezi pozicije u karijeri. Čuvajte se loših pregovora.
Ljubav – Gajite tajna osjećanja prema osobi vatrenog znaka. To je neko ko je duhovit i šarmantan. Iako ste skloni tajnim vezama, to nije najbolje rešenje. Ukoliko ste u braku, vaš odnos će biti poljuljan zbog skrivenih osjećanja prema nekome.
Zdravlje – Slabije.

VODOLIJA
Posao – Iako je Merkur retrogradan, za vas neće biti toliko problema. Planete rade za vas u ovom periodu, pa je odličan momenat za saradnju sa inostranstvom ali i putovanja. Lijep period ukoliko se bavite izdavaštvom. Imaćete veliku pomoć prijatelja i to u znaku Strijelca. Neko će se potruditi da vam pomogne da ostvarite plan koji vam je bio važan.
Ljubav – Ukoliko ste razvedeni, mjesec oktobar donosi vam novo poznanstvo. Ako niste, onda se ljubav rađa iz prijateljstva. Strijelci će vam biti privlačni. Prijateljska podrška će vam biti važna u ovom periodu i zbog toga i možete da se zaljubite u prijatelja.
Zdravlje – Dobro.

RIBE
Posao – U ovom periodu finansije su vam prioritet! Bavite se tuđim novcem, odnosno nekim sponzorstvima za projekte. Pojedine Ribe bave se pitanjem nasljedstva. Komunikacija tokom oktobra će biti pojačana i to u vezi sa pitanjem vaše karijere. Imate velike ambicije, ali smatrate da zalužujete i veću zaradu. Nije isključeno da ćete očekivati novac koji kasni.
Ljubav – Retrogradni Merkur donosi vam povratak stare ljubavi. Međutim, treba da imate u vidu da to može da bude neko koga niste preboljeli, ali nije najbolji momenat za pomirenje. Generalno gledano, povratak na staro vam neće prijati. Probajte da se okrenete budućnosti i novim osobama.
Zdravlje – Dobro. 

(IZVOR: Naj portal)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *