10 stvari koje privlače žene više od fizičkog izgleda - Glas Regije

10 stvari koje privlače žene više od fizičkog izgleda

Nije učitano

Mit da žene traže visokog, snažnog i zgodnog princa na bijelom konju često može da učini da se muškarci osjećaju obeshrabreno, ali za tim nema potrebe.

Iako možda zgodan muškarac može lakše da privuče ženski pogled, postoji mnogo drugih muških karakteristika koje žene više privlače.

10.  Kada muškarac voli djecu Budimo realni, ova osobina može vam pomoći samo ako žena takođe voli djecu. To je stvar psihologije. Žena žele da se jednog dana osjete kao ponosne majke, a muškarac koji voli djecu, pravi je čovjek za njih.

09. Smisao za humor Smisao za humor je definitivno karakteristika koje sve žene traže u muškarcu. Ni izgled Breda Pita neće vam pomoći ako ste dosadni i nezanimljivi. Žene vole da se smiju i vole zabavu, a ako pored sebe imaju duhovitog muškarca koji im to može pružiti u svakom trenutku, onda je to dobitna kombinacija.

08. Samopouzdanje Ne morate biti prelijepi da biste imali samopouzdanje. Žene vole muškarce sa samopouzdanjem koji su sigurni u sebe i u svoju muškost. Oni znaju sami da donesu odluku i veoma su sigurni i borbeni u tome što rade, a ženama je to nevjerovatno seksi.

07. Pozitivno, optimistično mišljenje Niko ne voli pesimiste i ljude sa negativnim viđenjem na svijet. Optimisti su druga priča, oni su veseli i uvijek sa smiješkom gledaju na svaku prepreku i problem. Žene traže upravo to, čovjeka koji će sa njima pozitivno prelaziti preko svih prepreka.

06. Sposobnost “slušanja” Svaki muškarac zna da sluša, ali žene traže onog koji “sluša” ženu. Kada kažemo da muškarac sluša, to ne znaći da on treba da prati svaku komandu koja mu žena naredi. Žene traže savršenu komunikaciju sa muškarcima, a muškarac koji sluša savjete, mišljenja i probleme svoje ljepše polovine siguran je pobjednik.

05. Sređen i uredan muškarac Žene vole da se sređuju i da u svakoj prilici budu u najboljem izdanju, a to očekuju i od svoje jače polovine. Muškarac ne mora biti lijep da bi bio sređen i uredan. Redovno šišanje, sređivanje brade, peglanje odjeće, mirisni parfemi i mnogo toga mogu učiniti da žene “odlijepe” za vama.

04. Poštovanje Poštovanje je definitivno jedan od najbitnijih faktora za uspješan odnos. Uzajamno poštovanje je ključ svega. Ne postoji žena koja ne želi muškarca koji će je cijeniti i poštovati. Ovo može biti vaša najjača karika. Ako jasno uspijete da pokažete djevojci da ste muškarac koji će je poštovati, imaćete veliku šansu da osvojite njeno srce.

03. Ambicija Žene vole uspješne muškarce, to je jednostavno tako. Muškarac koji nema ambicije i ne želi da postigne nešto u svom životu, možda bude dobar dečko na par mjeseci, ali žene definitivno neće želeti da provedu ostatak života sa njim. Dakle, ambicije su glavna stvar. Ako jasno pokažete ženi da radite na sebi i da imate svijetlu budućnost, sigurno ćete probuditi žar u njenom srcu.

02. Romantika Svi znamo da je romantika najjača moć koju muškarac može da upotrebi na ženi. Žene jednostavno imaju slabost prema romantičnim stvarima. Ali glavna poenta nije biti samo romantičan. Slažemo se da je divno davati bukete ruža, bombonjere i svirati pjesmice ispod balkona, ali žene hoće da vide da je vama stalo do njih. Dovoljno je da im pokazujete pažnju, da ih redovno zovete i one će shvatiti vašu jasnu poruku.

01. Zdravlje Pušite, pijete i jedete lošu hranu, to vam sigurno neće pomoći da osvojite ženska srca. Žene vole zdrave muškarce. Nije strašno popiti piće s vremena na vrijeme, ali ako vam je to glavna zanimacija, žene će vas jednostavno zaobići. Takođe, morate voditi računa o treningu. Nećete biti zdravi ako samo pravilno jedete, morate trenirati i imati zdravo tijelo. Žene koje žele djecu, najviše će gledati ove osobine, jer neće željeti djecu sa nezdravom osobom

(muskimagazin.rs)

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *