UHAPŠEN DOBOJLIJA: Policija kod njega pronašla drogu - Glas Regije

UHAPŠEN DOBOJLIJA: Policija kod njega pronašla drogu

Nije učitano

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Dobojska policija je sinoć oko 22,40 časova uhapisla lice inicijala S.P. kod koga je pronađena i oduzeta određena količina opojne droge.

„Isto veče policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 u ulici Srpskih sokolova u Doboju uočili su četiri lica te da se pored njih na zemlji nalazi providna folija u kojoj se nalazi bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“, ukune težine od 6,4 grama, digitalna vaga i dva smotuljka u kojima se nalazila sasušena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marhuana, ukupne težine od 1,2 grama. Daljim postupanjem je utvrđeno da sve navedeno pripada licu inicijala S.P., nakon čega je prilikom pretresa istog pronađen i oduzet još jedan paketić u kome se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne težine od 1,3 grama.“, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *