FALSIFIKOVALI BROJEVE ŠASIJA: Na području PU Doboj oduzeto pet automobila - Glas Regije

FALSIFIKOVALI BROJEVE ŠASIJA: Na području PU Doboj oduzeto pet automobila

Nije učitano

FOTO: PU Doboj

DOBOJ – „Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, u prethodna dva mjeseca tekuće 2020. godine, operativnim radom na terenu došli su do saznanja da su na području PU Doboj falsifikovani brojevi šasije na određenim vozilima“ saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Tom prilikom su pronašli i oduzeli pet putničkih automobila marke „Opel“ tip „Кorsa“, „VW“ tip „Passat“, „Mercedes“ tip „ML 320 CDI“, „Seat“ tip „Cordoba“ i „VW“ tip „Golf IV“.

„S obzirom da su navedena vozila trenutno registrovana u Doboju i na području opština Šamac, Кalesija i Živinice, policijski službenici SКP PU Doboj zajedno sa policijskim službenicima nadležnih policijskih stanica iz navedenih opština, izvršili su kriminalističko-tehnički pregled oduzetih vozila.“, dodaje se u saopštenju.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljeni Izvještaji o izvršenim krivičnim djelima „Falsifikovanje isprave“ i „Navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *